ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Β.Πούτιν: «Δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμή από τα εδάφη μας στην ανατολική Ουκρανία – Η νίκη θα είναι δική μας»

Τι ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεοπτική συνέντευξή του

Β.Πούτιν: «Δεν παραχωρούμε  ούτε σπιθαμή από τα εδάφη μας  στην ανατολική  Ουκρανία – Η νίκη θα είναι δική μας»

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν σε δημοσιογράφους στην οποία αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τη Ρωσία με έμφαση, όπως είναι φυσικό, στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε μεταξύ άλλων, σε ερώτηση αναφορικά με μια υποτιθέμενη ανταλλαγή εδαφών που ε΄χουν καταλάβει οι Ουκρανοί στο Κουρσκ με τα εδάφη στην ανατολική Ουκρανία λέγοντας:

Δεν καταλαβαίνω όταν μιλάτε για ανταλλαγή εδαφών. Τα παιδιά μας που πολεμούν τώρα εκεί, πολεμούν στη δική μας γη. Στο Λουγκάνσκ, Ντόνετσκ, Ζαπορόζιε και Χερσώνα Για ποια ανταλλαγή μιλάτε;”, για να συνεχίσει λέγοντας:

Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Η νίκη θα είναι δική μας.”

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι δεν απασχολούν τη Μόσχα συμφωνίες κατάπαυσης πυρός για να δώσουν την ευκαιρία στις χώρες του νΑΤΟ να επανεξοπλίσουν την Ουκρανία.

“Δεν μας ενδιαφέρουν διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός ώστε οι χώρες του ΝΑΤΟ να επανεξοπλίσουν την Ουκρανία.

Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε σταθερές και διαρκείς συνθήκες ασφάλειας για όλους.

Κάποιοι που έλεγαν για στρατηγική ήττα της Ρωσίας κατάλαβαν το λάθος τους και άλλαξαν γνώμη τώρα. Θέλω απλά να τους συγχαρώ “

Ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι το ΑΕΠ των χωρών μελών του BRICS έχει ήδη ξεπεράσει αυτό των G7 και αυτό θα έχει φανεί πιο ξεκάθαρα έως το 2027.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.