
Μπροστά σε αξιωματικούς του ρωσικού στρατού μίλησε ο Β.Πούτιν αναφερόμενος στις αντιδράσεις των Ευρωπαίων ηγετών τονίζοντας με μια δόση απορίας για το τι πολιτική πραγματικά ακολουθούν:
«Αυτό που λένε για εμάς, ότι θα επιτεθούμε στην Ευρώπη μετά την Ουκρανία, είναι πλήρης ανοησία. Είναι εκφοβισμός του ίδιου του πληθυσμού τους αποκλειστικά και μόνο για να βγάλουν χρήματα από αυτούς. Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο του γεγονότος ότι οι οικονομίες τους βυθίζονται και το βιοτικό επίπεδο πέφτει.»
PUTIN🇷🇺: “What they say about us, that we’re going to attack Europe after Ukraine, is complete nonsense. It’s intimidation of their own population solely to get money out of them. This is happening in the context of the fact that their economies are sinking, and standards of… pic.twitter.com/psjNeKwqCB
— Going Underground (@GUnderground_TV) February 22, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.