ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Πούτιν: «Οι πράξεις της Δύσης θυμίζουν κλασσική αποικιοκρατία»

«Αντιστέκονται στις προσπάθειες των μελών των BRICS για δημιουργία ενός πολυπολικού κόσμου» δήλωσε

Β.Πούτιν: «Οι πράξεις της Δύσης θυμίζουν κλασσική αποικιοκρατία»

Σε ομιλία του στο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ των BRICS, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τη Δύση ότι προσπαθεί να αντικαταστήσει το διεθνές δίκαιο με «δικούς της κανόνες», περιγράφοντας αυτή τη συμπεριφορά ως «κλασική αποικιοκρατία».

Ο Πούτιν υποστήριξε ότι οι δυτικές χώρες επιδιώκουν να επιβάλουν ένα καθεστώς βασισμένο σε κανόνες που δεν έχουν συζητηθεί ή εγκριθεί από κανέναν, χαρακτηρίζοντας αυτή την προσπάθεια ως «καταστροφική μονοπώληση της απόλυτης αλήθειας».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η Δύση χρησιμοποιεί μονομερείς κυρώσεις και επιλεκτική εφαρμογή εμπορικών κανόνων, πιέζοντας όσους έχουν διαφορετική άποψη​​.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ίδια ομιλία, ο Πούτιν σημείωσε ότι οι προσπάθειες των μελών των BRICS και άλλων αναπτυσσόμενων χωρών αντιμετωπίζουν έντονη αντίσταση από τις ελίτ της Δύσης, επισημαίνοντας ότι η εγκαθίδρυση ενός κόσμου που αντικατοπτρίζει την πραγματική ισορροπία δυνάμεων και τις νέες γεωπολιτικές, οικονομικές και δημογραφικές πραγματικότητες είναι μια περίπλοκη και συχνά οδυνηρή διαδικασία​.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.