Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο γιος του πρώην κυβερνήτη των ΗΠΑ εξαιτίας των 12 δραστών.

Το επεισόδιο έγινε έξω από ένα κατάστημα McDonald’s στο Μανχάταν στις 4 Οκτωβρίου. Ο Άντονι περπατώντας έξω από την επιχείρηση είδε μία παρέα παιδιών και εφήβων να βάζουν στοίχημα για το αν θα μπορέσουν να σκαρφαλώσουν σε μία σκάλα πολυκατοικίας.

Ο 20χρονος τότε τους επίπληξε άγρια με φωνές στην προσπάθειά του να τιμήσει την πολιτική κληρονομικά που είχε αφήσει ο πατριός του όταν είχε διατελέσει κυβερνήτης της Πολιτείας, σύμφωνα με τη New York Post.

Η παρέα έφυγε από το σημείο αλλά δύο δημοτικοί υπάλληλοι άκουσαν τον καβγά και πήραν το μέρος των παιδιών λέγοντας πως δεν έκαναν κάτι κακό.

Σύντομα άναψαν τα «αίματα» και η λογομαχία εξελίχθηκε σε καβγά, με παιδιά και εφήβους να κλωτσούν και να βαρούν με μπουνιές στη μέση του δρόμου τον 20χρονο.

Μάρτυρας του σκληρού επεισοδίου και ο πατριός του, Ντέιβιντ Πάτερσον που προσπάθησε να τους χωρίσει

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά την επίθεση, η αστυνομία συνέλαβε τους 2 υπαλλήλους καθαριότητας ενώ απήγγειλαν κατηγορίες σε δύο παιδιά ηλικίας 12 και 13 χρόνων.