ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο-σοκ από τα επεισόδια στο Παρίσι: Ένοπλοι βγαίνουν από αυτοκίνητο με τυφέκια εφόδου και πυροβολούν!

Εικόνες χάους από την γαλλική πρωτεύουσα

Βίντεο-σοκ από τα επεισόδια στο Παρίσι: Ένοπλοι βγαίνουν από αυτοκίνητο με τυφέκια εφόδου και πυροβολούν!

Εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από τα επεισόδια στο Παρίσι με αφορμή τον θάνατο δεκαεφτάχρονου από σφαίρα αστυνομικού στο Ναντέρ, προάστιο του Παρισιού.

Οι συγκρούσεις είναι ως επί το πλείστον εθνοτικές και στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται να σταματάει αυτοκίνητο και να βγαίνουν από αυτό άνθρωποι οπλισμένοι με τυφέκια εφόδου και να πυροβολούν!

Η τραγωδία με τον θάνατο του 17χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού εκτυλίχθηκε χθες Τρίτη το πρωί και στη συνέχεια η Ναντέρ πήρε φωτιά από τα επεισόδια διαμαρτυρίας που ξέσπασαν.

Αρχικά, πηγές προσκείμενες στη γαλλική αστυνομία ανέφεραν πως αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο μοτοσικλετιστές της.

Όμως βίντεο που κυκλοφόρησε κατόπιν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης – το Γαλλικό Πρακτορείο και άλλα μέσα ενημέρωσης επαλήθευσαν πως είναι αυθεντικό – εικονίζει τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στη Ναντέρ να σημαδεύει τον οδηγό με πιστόλι, κατόπιν να τον πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής όταν προσπαθεί να επιταχύνει, να φύγει.

Στο βίντεο ακούγεται η φράση «θα φας σφαίρα στο κεφάλι», αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τη λέει.

Το όχημα σταματά την πορεία του μερικές δεκάδες μέτρα μακρύτερα, σ’ έναν στύλο. Το θύμα, ο Ναέλ Μ., 17 ετών, υπέκυψε στο τραύμα που υπέστη στον θώρακα.

Ο θάνατος του εφήβου προκαλεί τεράστια οργή στη Ναντέρ, όπου ζούσε.

Έγιναν 15 προσαγωγές, σύμφωνα με απολογισμό που έδωσε η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής ως τη 01:00 τοπική ώρα (02:00 ώρα Ελλάδας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.