ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βηρυτός: Η κόρη του Χ.Νασράλα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε στην επίθεση του IDF στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ

Ταυτόχρονα μαίνεται η «διαμάχη πληροφοριών» για τον θάνατο του Χασάν Νασράλα

Βηρυτός: Η κόρη του Χ.Νασράλα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε στην επίθεση του IDF στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ

Η Ζαϊνάμπ Νασράλα, κόρη του Χασάν Νασράλα, πιστεύεται ότι σκοτώθηκε στην ισραηλινή επίθεση στο στρατιωτικό καταφύγιο της Χεζμπολάχ στην Βηρυτό.

Να υπενθυμίσουμε πως την ίδια στιγμή μαίνεται η «διαμάχη πληροφοριών», από μεριάς Χεζμπολάχ και Τελ Αβίβ, για τον σκοτώθηκε η όχι ο Χασάν Νασράλα στην σημερινή (27/9) επίθεση του IDF στην Βηρυτό.

Την ίδια στιγμή ο αριθμός των νεκρών, μετά το σημερινό σφυροκόπημα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, συνεχίζει να ανεβαίνει, με τις τελευταίες «μετρήσεις» να κάνουν λόγο 300 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.

Αυτά τα νούμερα έρχονται να προστεθούν στου ήδη εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, μετά την έναρξη των επιχειρήσεων και τον χτυπημάτων του Ισραήλ στον Λίβανο, πριν από λίγες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.