ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»

Θετικός ο Β.Πούτιν στην πρόταση Κίνας και Βραζιλίας γιο τερματισμό του πολέμου

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δηλώσεις σήμερα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και δήλωσε ότι η κοινή πρόταση που κατέθεσαν Κίνα και Βραζιλία, είναι αρκετά καλή, ώστε να αποτελέσει λύση.

«Είναι ισορροπημένη και Είναι μια καλή βάση για την εξεύρεση λύσης», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ωστόσο, ανέφερε πως δεν είναι σαφές πότε η Ρωσία θα υπερισχύσει της Ουκρανίας στον πόλεμο, αλλά οι ρωσικές δυνάμεις είναι προετοιμασμένες να συνεχίσουν να πολεμούν μέχρι να νικήσουν.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και η συζήτηση για το ενδεχόμενο να το κάνει το Κίεβο είναι μια πολύ επικίνδυνη πρόκληση.

Η Ουκρανία θα πρέπει να άρει την απαγόρευση των συνομιλιών με τη Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σχολιάζοντας πιθανές ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις στη Σαουδική Αραβία.

Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με την Ουκρανία, αλλά στη βάση των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί, δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε επίσης ότι η Μόσχα πρέπει να εξασφαλίσει τις συνθήκες για μια διαρκή ειρήνη στην Ουκρανία, η οποία, όπως είπε, θα συμβάλει στη διασφάλιση των μακροπρόθεσμων συμφερόντων ασφαλείας της Μόσχας, τα οποία όπως είπε είναι ύψιστης σημασίας στην Ουκρανία και ότι είναι αδύνατον να επιβληθεί μια στρατηγική ήττα κατά της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.