ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόρεια Κορέα: Απειλεί το ΝΑΤΟ με «σκληρές στρατηγικές αντιδράσεις» λόγω της διακήρυξης της συνόδου

Απειλούν για αντίποινα οι Βορειοκορεάτες «αν προκαλέσει περαιτέρω το ΝΑΤΟ»

Βόρεια Κορέα: Απειλεί το ΝΑΤΟ με «σκληρές στρατηγικές αντιδράσεις» λόγω της διακήρυξης της συνόδου

Η Βόρεια Κορέα αντέδρασε έντονα στη διακήρυξη της πρόσφατης συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, απειλώντας με «σκληρότερες στρατηγικές αντιδράσεις» κατά της συμμαχίας.

Η διακήρυξη καταδικάζει τη Βόρεια Κορέα και το Ιράν για την υποστήριξή τους στη Ρωσία στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, γεγονός που πυροδότησε την έντονη αντίδραση της Πιονγκγιάνγκ.

Η διακήρυξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ αναφέρει ότι η Βόρεια Κορέα παρέχει στρατιωτική βοήθεια στη Ρωσία, περιλαμβάνοντας περίπου 5 εκατομμύρια οβίδες πυροβολικού.

Η διακήρυξη χαρακτηρίστηκε από τη Βόρεια Κορέα ως «παράνομη» και υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι η χώρα θα απαντήσει με «τις ισχυρότερες στρατηγικές αντιδράσεις» για να αποτρέψει την επιθετικότητα και την απειλή πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η Πιονγκγιάνγκ κατηγόρησε τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της για την πρόθεση να επιτύχουν στρατιωτική υπεροχή όχι μόνο στην Ασία-Ειρηνικό αλλά και παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.