ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόσνια μουσουλμάνα πυροβολεί την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας γιατί λέει την… ηρεμεί! (upd)

Στην Ελβετία

Βόσνια μουσουλμάνα πυροβολεί την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας γιατί λέει την… ηρεμεί! (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 8/9) Μια Βόσνια μουσουλμάνα στην οποία αποδόθηκε το καθεστώς ασύλου από τις ελβετικές Αρχές και τώρα πολιτεύεται με το «Πράσινο» κόμμα της χώρας ενώ ταυτόχρονα είναι και αντιπρόεδρος σε μια ακροαριστερή οργάνωση πυροβολεί στον ελεύθερο χρόνο της την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας, γιατί όπως λέει, αυτό την ηρεμεί.

Παρά τις γρήγορες προσπάθειές της να αποσύρει την ανάρτηση και τη συγγνώμη της, οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν, ενώ το κόμμα της ξεκίνησε διαδικασία αποπομπής και η Farner Group, η εταιρεία που εργαζόταν, τερμάτισε τη συνεργασία μαζί της.

«Κατά την άποψη της ηγεσίας του κόμματος, η συνέχιση της συμμετοχής της Sanija Ameti στους Πράσινους Φιλελεύθερους θα έβλαπτε τη φήμη των Πράσινων Φιλελευθέρων.

Προκειμένου να αποτραπεί περαιτέρω ζημία, το κόμμα ζητά να κινηθεί άμεσα η διαδικασία διαγραφής», ανακοίνωσε το κόμμα των Πρασίνων.

Η Αμέτι ζήτησε συγγνώμη μέσω των social media, λέγοντας ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την θρησκευτική σημασία της εικόνας και ότι ήταν απλώς ένα κατάλληλο μέγεθος για στόχο κατά τη διάρκεια της εξάσκησής της με το πιστόλι.

«Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώθηκαν από την ανάρτησή μου.

Τη διέγραψα αμέσως μόλις συνειδητοποίησα το θρησκευτικό περιεχόμενο. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Λυπάμαι απίστευτα» γράφει στην ανάρτησή της.

Ωστόσο, η πράξη αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ειδικά από τους καθολικούς κύκλους, που την κατηγόρησαν για προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Η εικόνα ήταν αφίσα που αφορούσε σε δημοπρασία του εν λόγω πίνακα της Παναγίας με το Θείο Βρέφος που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.