ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Η ανατριχιαστική στιγμή που παιδόφιλος στη Βραζιλία σέρνει σε σακούλα 12χρονη για να την κάνει σκλάβα του σεξ

Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια φυλακή

Βίντεο: Η ανατριχιαστική στιγμή που παιδόφιλος στη Βραζιλία σέρνει σε σακούλα 12χρονη για να την κάνει σκλάβα του σεξ

Ο 43χρονος παιδόφιλος Ντάνιελ Μοράες Μπιτάρ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 45 ετών για την απαγωγή μιας 12χρονης στη Βραζιλία προκειμένου να την κάνει σκλάβα του σεξ.

Ο 43χρονος είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να σέρνει σε μια σακούλα την 12χρονη για να την οδηγήσει στο σπίτι του όπου το κορίτσι βρέθηκε δεμένο με χειροπέδες σε ένα κρεβάτι τον Ιούνιο του 2023.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 43χρονου δημοσίου υπαλλήλου χάρη στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι μετά την απαγωγή η 22χρονη βοηθός του έβαλε ένα πανί με χλωροφόρμιο στο πρόσωπο της 12χρονης ενώ ο 43χρονος την απειλούσε με μαχαίρι.

Η ιατροδικαστική εξέταση μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού είχε δείξει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Το βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του 43χρονου

Στο σπίτι του 43χρονου είχαν βρεθεί σεξουαλικά βοηθήματα, taser, κάμερες, πορνογραφικό υλικό αλλά και ένα μπιτόνι με βενζίνη για το οποίο οι αστυνομικοί είχαν εκτιμήσει ότι θα το χρησιμοποιούσε για να κάψει την 12χρονη αφού θα τη βίαζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 22χρονη συνεργός του 43χρονου καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξης για τον ρόλο της ενώ και οι δύο θα πληρώσουν πρόστιμο περίπου 12.000 ευρώ στο θύμα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.