ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Βρετανία: Άνδρας βίασε επανειλημμένα 37χρονη  – Την κακοποιούσε ενώ ήταν αναίσθητη σε ένα παγκάκι

Ο ίδιος δήλωσε αθώος για τον βιασμό και την ανθρωποκτονία, αλλά δεν κατέθεσε στοιχεία για την υπεράσπισή του

Βρετανία: Άνδρας βίασε επανειλημμένα 37χρονη  – Την κακοποιούσε ενώ ήταν αναίσθητη σε ένα παγκάκι

Ένας άνδρας καταδικάστηκε για τον βιασμό και την ανθρωποκτονία μιας γυναίκας στο δυτικό Λονδίνο.

Η γυναίκα φέρεται πως βρισκόταν αναίσθητη σε ένα παγκάκι μετά από νυχτερινή έξοδο.

Θύμα της επίθεσης ήταν η 37χρονη Νάταλι Σότερ, η οποία εργαζόταν ως υγειονομικός, δέχθηκε επίθεση από τον 35χρονο Μοχάμεντ Λίντοου τον Ιούλιο του 2021, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά, αφού εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Η εισαγγελέας δήλωσε ότι το πτώμα της Σότερ ανακαλύφθηκε στο παγκάκι από έναν περαστικό νωρίς στις 17 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά την επίθεση.

Όπως ειπώθηκε στη δίκη του Λίντοου, ο 35χρονος την βίασε επανειλημμένα με πολλούς τρόπους.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος για τον βιασμό και την ανθρωποκτονία, αλλά δεν κατέθεσε στοιχεία για την υπεράσπισή του.

Η Σότερ είχε τρία παιδιά, ως «ευάλωτη» και πάλευε με θέματα ψυχικής υγείας και την εξάρτησή της με το αλκοόλ. Είχε ύψος περίπου 1,5 μέτρο και ζύγιζε λίγο πάνω από 41 κιλά. Την νύχτα του θανάτου της πιστεύεται ότι είχε επίσης πάρει παυσίπονα, τα οποία αρχικά οι ειδικοί πίστευαν ότι σχετίζονταν με τον θάνατό της.

Ως αιτία θανάτου της καταγράφηκε η καρδιακή προσβολή.

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τον 35χρονο με το σορτσάκι του γύρω από τους αστραγάλους του και τη βουβωνική του χώρα κοντά στο κεφάλι της Σότερ, καθώς αυτή βρισκόταν ξαπλωμένη στον πάγκο και εμφανώς αναίσθητη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο Λίντοου είπε ότι η 37χρονη του είχε προτείνει να συνευρεθούν ερωτικά. Η ποινή του θα οριστεί στις 13 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.