ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Αυτός είναι ο 17χρονος σφαγέας του Σάουθπορτ (φώτο)

Anτιμετωπίζει τρεις κατηγορίες δολοφονίας και δέκα κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας

Βρετανία: Αυτός είναι ο 17χρονος σφαγέας του Σάουθπορτ (φώτο)

O δικαστής του Λίβερπουλ Andrew Menary KC, έδωσε την άδεια να δημοσιευθεί το όνομα του 17χρονου δράστη του εγκλήματος στο Σάουθπορτ.

Πρόκειται για τον 17χρονο Άξελ Μουγκάνουα Ρουντακουμπάνα, που αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες δολοφονίας και δέκα κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας.

Αίροντας την απόφαση περί ανωνυμίας στο δικαστήριο του Λίβερπουλ, ο δικαστής Andrew Menary KC είπε ότι οι αναταραχές σε μέρη της χώρας μετά την επίθεση ήταν ένας λόγος για τον οποίο ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, σύμφωνα με τον Guardian.

Κατά την κράτηση του Άξελ σε κράτηση νεαρών, ο δικαστής είπε ότι η διατήρηση της ανωνυμίας του κατηγορούμενου ενέχει τον κίνδυνο «να επιτρέψουμε σε άλλους που είναι σε θέση να συνεχίσουν να διαδίδουν παραπληροφόρηση στο κενό».

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να κλείσει τα 18 την Τετάρτη, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει μια «πρόσθετη δικαιολογία για έναν νέο γύρο δημόσιας αναταραχής», είπε ο δικαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Άξελ κάλυψε το πρόσωπό του με το φούτερ του και αρνήθηκε να μιλήσει, μεταξύ άλλων για να επιβεβαιώσει το όνομά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.