ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Βρετανία: Δασκάλα παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα αγόρια

Καταγράφηκε από κάμερα να χαμογελά πριν παρασύρει έναν έφηβο στο σπίτι της

Βρετανία: Δασκάλα παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα αγόρια

Δασκάλα σε σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έχει ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση εξήμισι ετών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, καταγράφηκε σε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να χαμογελάει, καθώς αγόραζε μια ζώνη Gucci για έναν από τους εφήβους, λίγο πριν τον καλέσει σπίτι της για να κάνουν σεξ.

Ο μαθητής, ηλικίας τότε 15 ετών, πήγε για ψώνια με την 30χρονη Rebecca Joynes σε εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ, αφού είπε στη μητέρα του ότι θα πήγαινε σε έναν φίλο του για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Σε βίντεο η δασκάλα φαίνεται να χαμογελάει, ενώ το αγόρι κοίταζε τη ζώνη, προτού η Joynes πληρώσει περισσότερα από 400 ευρώ (350 λίρες Αγγλίας) με την κάρτα της για να του την αγοράσει.

Ξεχωριστές κάμερες κλειστού κυκλώματος που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μάντσεστερ την έδειξαν να οδηγεί το αγόρι στο διαμέρισμά της όπου έκαναν σεξ δύο φορές – αλλά συνελήφθη όταν η μητέρα του αγοριού εντόπισε ένα σημάδι στο λαιμό του.

Η δασκάλα κρίθηκε ένοχη για έξι κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με δύο αγόρια- κοιμήθηκε με έναν μαθητή πριν μείνει έγκυος από έναν δεύτερο, ενώ βρισκόταν ελεύθερη με εγγύηση της αστυνομίας.

Στην απολογία της στη δίκη, είπε ότι «κολακεύτηκε» από την προσοχή που της έδιναν τα έφηβα αγόρια στο σχολείο, ενώ η ίδια μόλις είχε χωρίσει από μια σχέση 9 ετών.

Το πρώτο αγόρι – το αγόρι για το οποίο αγόρασε τη ζώνη Gucci – πήρε τον αριθμό της, αφού του έδωσε όλα τα ψηφία εκτός από ένα, ως άσκηση επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων, και έπρεπε να βρει το τελευταίο ψηφίο.

Έπειτα, φλέρταραν μέσω της πλατφόρμας Snapchat και συμφώνησαν να συναντηθούν κρυφά.

Η Joynes ερευνήθηκε από την αστυνομία – αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει μια σχέση με το δεύτερο αγόρι, το οποίο επίσης κάλεσε σπίτι της για σεξουαλικές δραστηριότητες και εν τέλει έμεινε έγκυος από αυτόν.

Γέννησε τον γιο τους στις αρχές του 2024, αλλά της πήραν το παιδί μέσα σε 24 ώρες.

Έξω από το δικαστήριο, η ντετέκτιβ Beth Alexander, της αστυνομίας του Μάντσεστερ, δήλωσε: «Είναι σαφές από ορισμένα από τα σχόλια του κοινού όταν καταδικάστηκε η Joynes, ότι εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη κατανόησης όσον αφορά τους άνδρες και τα αγόρια που πέφτουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι γυναίκες μπορούν επίσης να είναι παιδόφιλες- ο όρος αυτός δεν προορίζεται μόνο για τους άνδρες. Οι άνδρες και τα αγόρια μπορούν ακόμα να είναι θύματα σεξουαλικής κακοποίησης» συνέχισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.