ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για την επίθεση με μολότοφ σε κέντρο μετανάστευσης στο Ντόβερ

Ο ύποπτος που πέταξε τις βόμβες στο κέντρο ήταν ο Άντριου Λικ ένας 66χρονος από το Χάι Γουάικομπ

Βρετανία: Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για την επίθεση με μολότοφ σε κέντρο μετανάστευσης στο Ντόβερ

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε την Κυριακή στο Ντόβερ της νότιας Αγγλίας, σε ένα κέντρο υποδοχής μεταναστών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Κεντ.

Από τα στοιχεία της έρευνας συμπεραίνεται ότι «αυτή η κατάπτυστη επίθεση» πιθανότατα υποκινήθηκε από «μια μορφή μίσους» αλλά σε αυτό το στάδιο δεν πληροί κατ’ ανάγκη τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί «τρομοκρατική», ανέφερε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής Όλι Ράιτ σε μια ανακοίνωσή που εξέδωσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος που πέταξε τις βόμβες στο κέντρο ήταν ο Άντριου Λικ, ένας 66χρονος από το Χάι Γουάικομπ της νότιας Αγγλίας.

Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός σε ένα κοντινό πρατήριο βενζίνης.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε συνεργάτες και «δεν πιστεύεται ότι υπάρχει ευρύτερη απειλή για την κοινότητα του Χάι Γουάικομπ ή για το Ντόβερ», πρόσθεσε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.