ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Βρετανία: Η στιγμή που άνδρας προσπαθεί να επιτεθεί σε 15χρονη στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Ο 25χρονος φαίνεται να ακολουθεί την κοπέλα στην πόλη Μπέρμιγχαμ, αφού πρώτα στόχευσε άλλα πιθανά θύματα

Βρετανία: Η στιγμή που άνδρας προσπαθεί να επιτεθεί σε 15χρονη στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει έναν άνδρα να ακολουθεί μια 15χρονη κοπέλα λίγο πριν της επιτεθεί, δύο χρόνια μετά τη σύλληψη του δράστη. 

Σύμφωνα με την The Sun,  πρόκειται για τον Irtiza Abbas, έναν 25χρονο άνδρα, ο οποίος έχει φυλακιστεί για δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Το βίντεο δείχνει τον 25χρονο να ακολουθεί την κοπέλα στην πόλη Μπέρμιγχαμ, αφού πρώτα στόχευσε άλλα πιθανά θύματα. Στη συνέχεια, ο Abbas βεβαιώνεται ότι είναι μόνος του πριν επιτεθεί στημ κοπέλα.

Ωστόσο, η κοπέλα πρόλαβε να καλέσει τον πατέρα της για βοήθεια, ο οποίος πάλεψε με τον δράστη και κατάφερε να τον σταματήσει, αλλά κατάφερε τελικά να διαφύγει.

Η αστυνομία κατά τη σύλληψή του, βρήκε, επίσης, ρούχα που ταίριαζαν με αυτά που φαίνονται στο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς πιστεύεται ότι ο Abbas έχει διαπράξει περισσότερα αδικήματα σε βάρος γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.