ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Η στιγμή που αστυνομικός ξυλοκοπεί άγρια άνδρα – Τον πάτησε στο κεφάλι (βίντεο)

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο ίδιος αστυνομικός να χτυπάει στη συνέχεια και έναν δεύτερο άνδρα

Βρετανία: Η στιγμή που αστυνομικός ξυλοκοπεί άγρια άνδρα – Τον πάτησε στο κεφάλι (βίντεο)

Αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στη Βρετανία το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός άνδρα από αστυνομικό που τον πάτησε στο κεφάλι κατά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο του Μάνστεστερ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο αστυνομικός χτύπησε στο κεφάλι τον άνδρα ενώ αυτός βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο ίδιος αστυνομικός να χτυπάει στη συνέχεια και έναν δεύτερο άνδρα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός που φαίνεται στο βίντεο «απομακρύνθηκε από επιχειρησιακά καθήκοντα» με το Sky News να μεταδίδει ότι ο ένστολος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

«Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό. Η χρήση τέτοιας βίας κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης είναι ασυνήθιστη και προκαλεί προβληματισμό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης όταν αστυνομικοί ενημερώθηκαν για επίθεση στον Terminal 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ.

Αστυνομικές πηγές είπαν σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης του άνδρα, τρεις αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μια εξ αυτών να παθαίνει κάταγμα στη μύτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα: τα δύο για επίθεση κατά αστυνομικού οργάνου και παρεμπόδιση της αστυνομίας και δύο για συμμετοχή σε συμπλοκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.