ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Μετανάστες επιτίθενται και μαχαιρώνουν Βρετανό στο λαιμό – Σκληρό βίντεο

Δύο χρόνια φυλακή σε 18χρονο επειδή κρατούσε τη βρετανική σημαία

Βρετανία: Μετανάστες επιτίθενται και μαχαιρώνουν Βρετανό στο λαιμό – Σκληρό βίντεο

Τέσσερις μετανάστες συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, μετά από σοβαρό τραυματισμό Βρετανού από ξένους σε περιστατικό μαχαιρώματος στο Μπέρμιγχαμ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται ένας πατέρας ο οποίος είχε βγάλει το μωρό παιδί του βόλτα  να δέχεται απρόκλητα μαχαιριές στον λαιμό από μετανάστες.

Καθώς το βίντεο προχωρά, ο τραυματισμένος άνδρας φαίνεται να κείτεται στην άκρη του δρόμου, καθώς ένα ασθενοφόρο φτάνει στον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 01:30 το πρωί του Σαββάτου. Το θύμα, ένας Βρετανός περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση όπως μεταδίδει το BBC, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια γυναίκα 22 ετών, παραμένουν υπό κράτηση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος. Καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει καταγραφές από κινητό τηλέφωνο ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Την ίδια ώρα βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε τον δεκαοκτάχρονο,  Τζέιμς Μάρτιν, σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών, καθώς διαμαρτυρήθηκε σιωπηρά έξω από ένα ισλαμικό κέντρο στο Σκάρμπορο, στο Βόρειο Γιορκσάιρ, κρατώντας  μια… αγγλική σημαία!

Αυτή η δρακόντεια τιμωρία, που επιβλήθηκε από το δικαστήριο, γίνεται φανερό  ότι  η έκφραση εθνικής υπερηφάνειας ποινικοποιείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.