ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Βρετανία: Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος με την βαλλίστρα την σύζυγο και τις κόρες παρουσιαστή του BBC

Εντοπίστηκε σε νεκροταφείο

Βρετανία: Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος με την βαλλίστρα την σύζυγο και τις κόρες παρουσιαστή του BBC

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 26χρονος Kyle Clifford που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία το απόγευμα της Τρίτης (09.07.2024).

Η αστυνομία στο Λονδίνο συνέλαβε σε νεκροταφείο τον άνδρα που είναι ο δράστης δολοφονίας της συζύγου και των δύο κόρων του σχολιαστή του BBC.

Όπως αναφέρει το Sky News, o 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ είναι στα χέρια των αρχών, αλλά χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Ο δράστης εντοπίστηκε στο Κοιμητήριο του Λαβέντερ Χιλ, στο Ένφιλντ, το οποίο δεν απέχει πολύ από την κατοικία του. Μετά τη σύλληψη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Κατά την αστυνομία τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση για τη σύλληψή του, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να χρειαστεί να τον πυροβολήσουν.

Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 26χρονου άνδρα, με τις αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν. Πολύ πιθανόν η αστυνομία να οδηγήθηκε εκεί έπειτα από πληροφορία που έδωσε πολίτης.

Εξάλλου, οι αρχές είχαν λάβει την ασυνήθιστη απόφαση να δημοσιοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του υπόπτου σε πολύ πρώιμο στάδιο της έρευνας γιατί «χρειαζόταν η συνδρομή του κοινού στο ανθρωποκυνηγητό». Οι αρχές θεωρούσαν τον δράστη ύποπτο για την τέλεση και άλλων εγκλημάτων.

Τα τρία θύματα του άνδρα ήταν η Κάρολ Χαντ, σύζυγος του σχολιαστή αθλητικών αγώνων Τζον Χαντ, και οι δύο κόρες τους, Λουίζ και Χάνα. Με τη Λουίζ είχε στο παρελθόν σχέση .

kyle_clifford_louise
carol_louise_hannah_hunt

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, αξίας 800.000 λιρών στο Bushey, στο Hertfordshire.

Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο Κλίφορντ φαίνεται να φρόντιζε τα τραύματά του κοντά σε νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Royal London Hospital στο Whitechapel.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.