Μία γυναίκα στη Βρετανία μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση υπέστη από τον πατέρα της από την ηλικία των 3 μόλις ετών, και εν συνεχεία από τον αδερφό της.

Ο λόγος για την 54χρονη Σάρα Σαϊντμπότον που στο βιβλίο της The Letter αναφέρεται στην κακοποίηση που υπέστη από τον 75χρονο σήμερα πατέρα της Άρθουρ Γουίλιαμ Μπόουντιτς και τον 56χρονο αδερφό της Άρθουρ Στίβεν.

«Στον έξω κόσμο, ο μπαμπάς ήταν γοητευτικός, μεγάλος χαρακτήρας, μεγαλύτερος από τη ζωή και γνωστός τοπικά ως οικοδόμος. Αλλά στο σπίτι, ήταν ένα τέρας, με ένα σκοτεινό, κακό βλέμμα στα μάτια του», είπε η 54χρονη που όπως υποστηρίζει η πρώτη σεξουαλική επίθεση έγινε όταν ήταν μόλις 3,5 ετών και την οδήγησε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση εσωτερικών βλαβών.

Οι φριχτές περιγραφές των βιασμών

«Θυμάμαι τον πόνο, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θυμάμαι το χέρι του σφιγμένο στο στόμα μου για να καταπνίξει τις κραυγές μου», περιέγραψε η Σάρα για την κακοποίηση στα 3,5 χρόνια της που όπως περιέγραψε έγινε όταν ο πατέρας της την σήκωσε από το κρεβάτι της και την πήγε στο δικό του. Μετά την κακοποίηση, ο πατέρας της είπε στους γιατρούς ότι η κόρη του είχε πέσει στη λαβή ενός go-cart. Τελικά, η Σάρα υποβλήθηκε σε επέμβαση και βγήκε από το νοσοκομείο την ημέρα που γινόταν 4.

Για δύο χρόνια ο πατέρας της δεν την πείραξε, οι επιθέσεις ξεκίνησαν ξανά όμως όταν έγινε 6 ετών και κάθε φορά που η μητέρα της έλειπε. «Χρησιμοποιούσε αντικείμενα πάνω μου, το ένα ήταν ένα ξύλινο αντικείμενο, μια ξύλινη λαβή από ένα φτυάρι. Μου επιτέθηκε στους στάβλους στο πλάι του μπανγκαλόου όπου είχαμε άλογα».

Όταν ήταν 10 ετών, η Σάρα αρνήθηκε να πάει στο δωμάτιό του και τότε αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά και με κλωτσιές την έσυρε μέχρι το κρεβάτι. «Με έπνιγε στο κρεβάτι και του ζήτησα να με σκοτώσει, να με βγάλει από τη δυστυχία μου. Αφού έφυγε, προσπάθησα να πάθω ασφυξία με το μαξιλάρι. Ήθελα απλώς να τελειώσουν όλα. Ήταν η τελευταία φορά που τόλμησα ποτέ να προσπαθήσω να σταθώ απέναντί ​​του», περιέγραψε ενώ αναφέρθηκε και στις απειλές που δεχόταν καθώς ο πατέρας της είχε όπλα και απειλούσε να σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της αν μιλούσε για τους βιασμούς.

Τελικά, οι γονείς της χώρισαν όταν η Σάρα ήταν 13 ετών και η έφηβη τότε κοπέλα πίστεψε ότι η κόλαση που βίωνε θα έφτανε στο τέλος της. Όταν έγινε 15 όμως, ο 17χρονος αδερφός της πήγε να ζήσει με την ίδια και τη μητέρα τους και άρχισε και εκείνος να τη βιάζει.

Η χειρουργική επέμβαση οδήγησε σε αποκαλύψεις

Η γυναίκα δεν μίλησε σε κανέναν για την κακοποίηση, παντρεύτηκε, απέκτησε δύο κόρες και εργάστηκε.

Ο νέος της σύζυγος όμως ήταν εκείνος που στάθηκε στο πλευρό της όταν το 2019 έκανε επίσημη καταγγελία. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2021, της έδειξαν ένα αντίγραφο των ιατρικών της αρχείων, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών της χειρουργικής επέμβασης για την αποκατάσταση της εσωτερικής βλάβης από τον βιασμό. «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Δεν θυμόμουν ότι πήγα στο νοσοκομείο, δεν θυμόμουν καθόλου τη χειρουργική επέμβαση. Έχω ουλές χαμηλά, αλλά ποτέ δεν το συνέδεσα πραγματικά με τη σεξουαλική κακοποίηση.

Η αστυνομία μου είπε ότι το σημείωμα ήταν ζωτικής σημασίας για την απόφαση να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του πατέρα και του αδελφού μου», είπε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!