ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Βρετανία: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε οίκο ευγηρίας στο Ντόρσετ- Τέσσερις στο νοσοκομείο

Εικάζεται πως έχουν εκτεθεί σε μονοξείδιο του άνθρακα

Βρετανία: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε οίκο ευγηρίας στο Ντόρσετ- Τέσσερις στο νοσοκομείο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε οίκο ευγηρίας στο Ντόρσετ, της Βρετανίας, ο οποίος νωρίτερα εκκενώθηκε.

Η αστυνομία του Ντόρσετ ξεκίνησε έρευνα για τους θανάτους, για τους οποίους η αιτία παραμένει μέχρι στιγμής απροσδιόριστη, καθώς μέλη της ομάδας διαχείρισης κινδύνων της περιοχής έσπευσαν στον οίκο ευγηρίας Gainsborough το πρωί της Τετάρτης.

Εικάζεται ότι έχουν εκτεθεί σε μονοξείδιο του άνθρακα.

Στο σημείο κατέφθασαν δέκα ασθενοφόρα, μαζί με έξι πυροσβεστικά συνεργεία και δύο ομάδες διαχείρισης κινδύνου από το γειτονικό Χαμπσάιρ.

Τέσσερις άνθρωποι, σύμφωνα με τον Guardian, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο κατέφθασαν δέκα ασθενοφόρα, μαζί με έξι πυροσβεστικά συνεργεία, συμπεριλαμβανομένων δύο ομάδων από το γειτονικό Χαμπσάιρ.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, ανέφερε η αστυνομία, ενώ άλλοι ένοικοι του οίκου μεταφέρθηκαν σε κοντινή εκκλησία. Σημειώνεται ότι στον οίκο ευγηρίας διαμένουν 48 ένοικοι, όλοι ηλικιωμένοι και ορισμένοι έχοντες άνοια, αναφέρει ο Independent.

Η εταιρεία διανομής φυσικού αερίου SGN δήλωσε ότι κλήθηκε στον οίκο ευγηρίας νωρίτερα σήμερα ως η εθνική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο για τη νότια Αγγλία. «Οι μηχανικοί μας περιμένουν πρόσβαση στο κτίριο για να ολοκληρώσουν τους ελέγχους ασφαλείας», δήλωσε εκπρόσωπος. «Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτό το τραγικό περιστατικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει κίνδυνο για το ευρύτερο κοινό, δήλωσε η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.