ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Χ.Χαλεβί: «Πλησιάζουμε στο σημείο όπου μπορούμε να πούμε ότι έχουμε διαλύσει την Ταξιαρχία της Ράφα»

Τουλάχιστον 37.626 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 86.098 έχουν τραυματιστεί

Χ.Χαλεβί: «Πλησιάζουμε στο σημείο όπου μπορούμε να πούμε ότι έχουμε διαλύσει την Ταξιαρχία της Ράφα»

Ο αρχηγός του ισραηλινού γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας στρατηγός Χερτσί Χαλεβί, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως πλησιάζουμε στη διάλυση της Ταξιαρχίας της Ράφα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «πλησιάζουμε ξεκάθαρα στο σημείο όπου μπορούμε να πούμε ότι έχουμε διαλύσει την Ταξιαρχία της Ράφα, ότι αυτή ηττήθηκε όχι με την έννοια ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρομοκράτες, αλλά με την έννοια ότι δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί ως μαχητική μονάδα».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ παραμένει προσηλωμένο στην προτεινόμενη κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και τη συμφωνία για την απελευθέρωση ομήρων.

«Είμαστε προσηλωμένοι στην ισραηλινή πρόταση που καλωσόρισε ο πρόεδρος Μπάιντεν. Η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Το δεύτερο πράγμα, που δεν έρχεται σε αντίθεση με το πρώτο, είναι ότι δεν θα τερματίσουμε τον πόλεμο μέχρι να εξαλείψουμε τη Χαμάς», δήλωσε ο Νετανιάχου στη Βουλή.

Δύο ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές με στόχο προμήθειες βοήθειας σκότωσαν τουλάχιστον 11 Παλαιστίνιους στη Γάζα σήμερα, δήλωσαν γιατροί. Ένα πλήγμα σε κέντρο διανομής τροφίμων στην πόλη της Γάζας, κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι, σκότωσε τρεις ανθρώπους.

Μια άλλη επιδρομή, κοντά στην πόλη Μπάνι Σουχαϊλα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, σκότωσε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων φρουρών που συνόδευαν φορτηγά βοήθειας, ανέφεραν γιατροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον 37.626 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 86.098 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στον παλαιστινιακό θύλακα από την αρχή του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου, στον τελευταίο απολογισμό που έδωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.