ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υεμένη: Έκρηξη κοντά σε φορτηγό πλοίο ενώ έπλεε στα ανοιχτά του Άντεν

Οι Χούθι εξαπολύουν επιθέσεις σε πλοία κοντά στη χώρα από τον περασμένο Νοέμβριο

Υεμένη: Έκρηξη κοντά σε φορτηγό πλοίο ενώ έπλεε στα ανοιχτά του Άντεν

Η βρετανική υπηρεσία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας UKMTO, ανακοίνωσε πώς ένα φορτηγό πλοίο ανέφερε ότι σημειώθηκε μια μικρή έκρηξη κοντά του ενώ έπλεε σε απόσταση περίπου 170 ναυτικών μιλίων ανατολικά του Άντεν της Υεμένης.

Οι Χούθι της Υεμένης, που στηρίζονται από το Ιράν, εξαπολύουν επιθέσεις σε πλοία κοντά στη χώρα από τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους της Γάζας.

«Μια ένοπλη ομάδα ασφαλείας παρατήρησε μια μικρή έκρηξη κοντά στο πλοίο» ανέφερε η UKMTO, επικαλούμενη πληροφορίες από το φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων MV Groton.

Δεν σημειώθηκαν ζημιές και όλα τα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή, πρόσθεσε.

Οι αρχές ερευνούν και ένα δεύτερο συμβάν, που σημειώθηκε 125 ναυτικά μίλια ανατολικά του Άντεν.

Εάν αναλάβουν οι Χούθι την ευθύνη, αυτές θα είναι οι πρώτες επιθέσεις τους μετά το αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ εναντίον τους στο λιμάνι Χοντέιντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.