ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Ρωσικά και αιγυπτιακά πολεμικά πλοία θα κάνουν κοινά γυμνάσια στην Αλεξάνδρεια»

Τα πλοία που κατέπλευσαν στην Αλεξάνδρεια είναι το Guards Missile Cruiser Varyag και η φρεγάτα Marshal Shaposhnikov

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Ρωσικά και αιγυπτιακά πολεμικά πλοία θα κάνουν κοινά γυμνάσια στην Αλεξάνδρεια»

Το υπουργείο  Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (10/6), πως ρωσικά και αιγυπτιακά πολεμικά πλοία σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν κοινά γυμνάσια κατά τη διάρκεια επίσκεψης ρωσικών πολεμικών πλοίων στην Αλεξάνδρεια.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα πλοία που κατέπλευσαν στην Αλεξάνδρεια είναι το Guards Missile Cruiser Varyag και η φρεγάτα Marshal Shaposhnikov.

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης, την Ημέρα της Ρωσίας, 12 Ιουνίου, το Varyag θα φιλοξενήσει δεξίωση με εκπροσώπους της Διοίκησης του Αιγυπτιακού Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κλήση των ρωσικών πολεμικών πλοίων θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί με διμερή άσκηση Passex με πλοία του αιγυπτιακού ναυτικού. Τα πλοία θα εξασκήσουν στοιχεία κοινού ελιγμούς, θα διεξάγουν εκπαίδευση στην επικοινωνία και την επιθεώρηση», ανέφερε το υπουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.