ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υπαρχηγός Χεζμπολάχ: «Θα νικήσουμε το Ισραήλ όπως το 2006 – Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Το πρώτο μήνυμα του υπαρχηγού της Χεζμπολάχ μετά τη δολοφονία Νασράλα

Υπαρχηγός Χεζμπολάχ: «Θα νικήσουμε το Ισραήλ όπως το 2006 – Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Την πρώτη του παρέμβαση μετά τη δολοφονία του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χάσαν Νασράλα σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση, έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/9) ο υπαρχηγός της ένοπλης σιιτικής οργάνωσης, Ναΐμ Κάσεμ.

Ειδικότερα, σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, ο Ναΐμ Κάσεμ παραδέχθηκε ότι η Χεζμπολάχ έχει δεχθεί σοβαρά πλήγματα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι θα συνεχίσει τον διαρκή αγώνα της.

«Η Χεζμπολάχ θα συνεχίσει να επιδιώκει τους βασικούς της στόχους, παρά τις επιθέσεις κατά αμάχων στο Λίβανο και την προσπάθεια του Ισραήλ να σπείρει το χάος», υπογράμμισε.

Σχετικά με το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Νασράλα στην ηγεσία της οργάνωσης, ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η επιλογή του νέου Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ θα γίνει σύντομα, ακολουθώντας τον καθιερωμένο μηχανισμό που έχουμε σε εφαρμογή».

Ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ είπε ακόμη πως ο Νασράλα σκοτώθηκε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο πλήγμα της Παρασκευής και όχι συνοδεία 20 και πλέον συντρόφων του, όπως υποστήριξε το Ισραήλ.

Όσον αφορά στην προαναγγελθείσα χερσαία εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο, ο Κάσεμ τόνισε ότι η Χεζμπολάχ είναι έτοιμη.

«Θα νικήσουμε, όπως νικήσαμε και στην αντιπαράθεσή μας με το Ισραήλ το 2006», δήλωσε ο Ναΐμ Κάσεμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.