ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΥΠΕΞ Ιράν: «Η Χαμάς είναι πιθανό να απελευθερώσει ομήρους αν το Ισραήλ σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές»

Το Ιράν θεωρείται ως ο κύριος χορηγός της Χαμάς στον αγώνα κατά του Ισραήλ

ΥΠΕΞ Ιράν: «Η Χαμάς είναι πιθανό να απελευθερώσει ομήρους αν το Ισραήλ σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές»

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Νασέρ Κανανί, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο στην Τεχεράνη, τόνισε πως η Χαμάς, είναι έτοιμη να απελευθερώσει 199 ομήρους, εάν το Ισραήλ τερματίσει τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι αξιωματούχοι της Χαμάς «δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την απελευθέρωση των πολιτών και των αμάχων που βρίσκονται υπό κράτηση».

Επεσήμαναν ωστόσο, πως τα συγκεκριμένα μέτρα απαιτούν προετοιμασίες που είναι αδύνατες με τους καθημερινούς βομβαρδισμούς κατά της Γάζας.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Το Ιράν θεωρείται ως ο κύριος χορηγός της Χαμάς στον αγώνα κατά του Ισραήλ, ενώ η παλαιστινιακή οργάνωση έχει δηλώσει ότι θα ανταλλάξει τους 199 αιχμαλώτους που κρατάει με χιλιάδες Παλαιστίνιους που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να άρει την πολιορκία της Γάζας μέχρι να απελευθερωθούν οι όμηροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.