ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υποβρύχιο «Titan»: Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε το πλήρωμα – «Όλα καλά εδώ»

Εξερράγη καθώς κατευθυνόταν προς τα ερείπια του Τιτανικού, σκοτώνοντας και τους πέντε επιβαίνοντες

Υποβρύχιο «Titan»: Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε το πλήρωμα – «Όλα καλά εδώ»

Την ώρα που ακτοφυλακή των ΗΠΑ πραγματοποιεί ακρόαση για την έκρηξη του υποβρύχιου «Titan», στο «φως» ήρθαν τα τελευταία μηνύματα που έστειλε το πλήρωμα πριν την καταστροφή.

Το πειραματικό υποβρύχιο Titan εξερράγη καθώς κατευθυνόταν προς τα ερείπια του Τιτανικού, σκοτώνοντας και τους πέντε επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή της OceanGate Stockton Rush, τον Ιούνιο του 2023.

Δέκα πρώην υπάλληλοι της OceanGate θα καταθέσουν στην ακρόαση στο Βόρειο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, η οποία διερευνά αν οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα οδήγησε στην τραγωδία.

Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε το πλήρωμα του Titan

Μεταξύ των τελευταίων λέξεων που ακούστηκαν από το πλήρωμα του πειραματικού υποβρύχιου σκάφους που κατευθυνόταν προς το ναυάγιο του Τιτανικού ήταν «όλα καλά εδώ», σύμφωνα με μια οπτική αναπαράσταση του ταξιδιού πριν από την έκρηξή του που προβλήθηκε στην ακροαματική διαδικασία.

Το πλήρωμα του «Titan» επικοινωνούσε με το προσωπικό του πλοίου υποστήριξης Polar Prince μέσω γραπτών μηνυμάτων, σύμφωνα με την παρουσίαση.

Το πλήρωμα έχασε επαφή μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σχετικά με το βάθος και το βάρος του υποβρύχιου καθώς κατέβαινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια το Polar Prince έστειλε επανειλημμένα μηνύματα ρωτώντας αν το «Titan» μπορούσε ακόμα να δει το πλοίο στην οθόνη του σκάφους. Μία από τις τελικές απαντήσεις του υποβρυχίου καθώς κατέβαινε ήταν «όλα καλά εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.