ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζελένσκι: Για ακόμη μια φορά ζήτησε την άδεια να πλήξει ρωσικές αεροπορικές βάσεις

Υπέρ της κλιμάκωσης του πολέμου ο Ουκρανός πρόεδρος

Ζελένσκι: Για ακόμη μια φορά  ζήτησε  την άδεια να πλήξει ρωσικές αεροπορικές βάσεις

Για ακόμη μια φορά, ο  Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε σήμερα εκ νέου από τους δυτικούς συμμάχους του να επιτρέψουν στο Κίεβο να πλήξει στρατιωτικούς στόχους βαθιά στη Ρωσία, ιδιαίτερα αεροπορικές βάσεις, μετά από μια νέα ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο.

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι, τραυματίστηκαν σήμερα από ρωσικό βομβαρδισμό που έπληξε πολυώροφο κτίριο στο Χάρκοβο, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης Ολεχ Σινιεχούμποφ, προσθέτοντας ότι μια γυναίκα και ένα 12χρονο αγόρι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, πύραυλος έληξε  τον 10ο όροφο του κτιρίου, προκαλώντας πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από τους πυροσβέστες.

«Μόνο μια συστημική λύση καθιστά εφικτή να αντισταθούμε σε αυτόν τον τρόμο: τη λύση όπλων μεγάλου βεληνεκούς για την καταστροφή της ρωσικής στρατιωτικής αεροπορίας όπου έχει τις βάσεις της», τόνισε ο Ζελένσκι.

«Περιμένουμε τις κατάλληλες αποφάσεις κυρίως από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία», πρόσθεσε.

Πέρα από το πλήγμα στο Χάρκοβο, ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν επίσης σήμερα με κατευθυνόμενες βόμβες τις ουκρανικές επαρχίες Σούμι και Ντονέτσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ρωσικός στρατός εξαπολύει καθημερινά «τουλάχιστον εκατό τέτοιες αεροπορικές επιθέσεις» με κατευθυνόμενες βόμβες, ανέφερε ο Ζελένσκι απευθυνόμενος στους… συμμάχους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.