ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Διοικητής της ρωσικής 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών: «Οι απώλειες των Ουκρανών στο Κουρσκ είναι εξαπλάσιες από τις δικές μας»

Αντικειμενικός σκοπός των Ρώσων είναι η καταστροφή των ουκρανικών εφεδρειών

Διοικητής της ρωσικής 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών: «Οι απώλειες των Ουκρανών στο Κουρσκ είναι εξαπλάσιες από τις δικές μας»

Ο διοικητής της ρωσικής 810ης Ταξιαρχία Πεζοναυτών, που έχει εμπλακεί στις μάχες του Κουρσκ αναφέρει ότι οι απώλειες ανθρώπινου δυναμικού της Ουκρανίας είναι 6:1 υπέρ της Ρωσίας και οι απώλειες οχημάτων τους είναι 30:1 υπέρ της Ρωσίας (4:10 στο βίντεο)!

Τι συμβαίνει στον τομέα ευθύνης της 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας;

1. Οι Ουκρανοί έχουν σταματήσει την οποιαδήποτε προώθηση και οι προσπάθειές τους να βρουν τα αδύνατα σημεία των Ρώσων με αντεπιθέσεις, μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ανεπιτυχείς.

Οι Ρώσοι προελαύνουν απομονώνοντας τις θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

2. Οι απώλειες των Ουκρανών σε προσωπικό (σε σχέση με τις απώλειες των Ρώσων) είναι υπερπολλαπλάσιες.

Ο αντικειμενικός σκοπός των ρωσικών δυνάμεων είναι να καταστραφούν οι ουκρανικές εφεδρείες κάνοντας συνεχόμενους ελιγμούς και να μην τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν αμυντικές οχυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μεγάλες ουκρανικές απώλειες αναγκάζουν τους Ουκρανούς να δημιουργούν ένα τάγμα με τα υπολείμματα πολλών άλλων ταγμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.