ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μπούκα Μεσσήνης: 81χρονος σκότωσε με βαριοπούλα την 61χρονη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μαχαίρι (upd)

Ο γιος του ζευγαριού υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε

Μπούκα Μεσσήνης: 81χρονος σκότωσε με βαριοπούλα την 61χρονη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μαχαίρι (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 14:39) Την άμεση κινητοποίηση των ελληνικών Αρχών προκάλεσε ένα νέο διπλό έγκλημα που σημειώθηκε στην Μπούκα Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, ο γιος του ζευγαριού βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης, νεκρούς τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 81χρονος δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 61χρονη σύζυγό του χτυπώντας την στο κεφάλι με μία βαριοπούλα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του καταφέρνοντας στο σώμα του τραύματα με μαχαίρι!

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας από την Καλαμάτα, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής για να επιβεβαιώσει το εφιαλτικό σκηνικό.

Ο γιος του ζευγαριού που έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, το τελευταίο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο δράστη και θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.