ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Άλματα ελεύθερης πτώσης και στατικού ιμάντα από Ιορδανούς εκπαιδευόμενους στη ΣΧΑΛ

Για τα Σχολεία Ελεύθερης Πτώσης και Βασικής Εκπαίδευσης

Άλματα ελεύθερης πτώσης και στατικού ιμάντα από Ιορδανούς εκπαιδευόμενους στη ΣΧΑΛ

Από 20 Μαΐου έως 5 Ιουλίου 2024 και στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) Ελλάδας – Ιορδανίας έτους 2024, πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ), το Σχολείο Ελεύθερης Πτώσης και το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ).

Το Σχολείο Ελεύθερης Πτώσης διεξήχθη από 20 Μαΐου έως 21 Ιουνίου 2024  με τη συμμετοχή 3 Ιορδανών υπαξιωματικών, ενώ το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή διεξήχθη από 10 Ιουνίου έως 05 Ιουλίου 24 με τη συμμετοχή 9 Ιορδανών υπαξιωματικών.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και στα δύο σχολεία, αποτελούνταν από δύο στάδια, την επίγεια εκπαίδευση και την εκτέλεση αλμάτων στην ΣΧΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, και στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ενόπλων Δυνάμεων με σύμμαχες και φίλες Χώρες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΓΕΕΘΑ, υπεγράφη στο ΓΕΕΘΑ το «Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) Ελλάδος – Ιορδανίας» (Military Cooperation Program) για το έτος 2024.

Με την υπογραφή του Προγράμματος αναβαθμίζεται περαιτέρω η στρατιωτική συνεργασία και η διαλειτουργικότητα μεταξύ των ΕΔ των δύο Χωρών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζουν η Ελλάδα και η Ιορδανία για την εξασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή. Το Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας ( Ελλάδος – Ιορδανίας περιλαμβάνει 49 δραστηριότητες εκ των οποίων 34 θα πραγματοποιηθούν  στην Ελλάδα και 15 στην Ιορδανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.