ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Εικόνες από το μετρό της… «Καμπούλ» (Αθήνας): Εκατοντάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι «τραγουδούν» στις κυλιόμενες σκάλες

Ακόμα και το πλήθος που παρακολουθούσε έκπληκτο αποτελούνταν κυρίως από αλλοδαπούς!

Εικόνες από το μετρό της… «Καμπούλ» (Αθήνας): Εκατοντάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι «τραγουδούν» στις κυλιόμενες σκάλες

Το παρακάτω βίντεο δεν έχει γυριστεί στην Καμπούλ αλλά στο μετρό της Αθήνας.

Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η πρωτεύουσα της χώρας έχει ουσιαστικά «χαθεί» με ευθύνη όχι μόνο της τωρινής κυβέρνησης αλλά και όλων των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων.

Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι να δηλώνουν την παρουσία τους… ψέλνοντας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων εναπομεινάντων Ελλήνων πολιτών.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι φωνάζουν όλοι μαζί εν ρυθμώ επιχειρώντας να δημιουργήσουν την εικόνα ότι η πόλη τους ανήκει και μάλιστα στα μέσα της τουριστικής περιόδου.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός αυτής της «παράστασης».


Ήξεραν ότι θα μεταδοθεί άμεσα στα social media.

Είναι πολύ άσχημο να έρχονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους να λένε πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι μουσουλμανική!

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά το βίντεο θα δει ότι και το πλήθος των επιβατών στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, το οποίο κοιτούσε έκπληκτο, αποτελούνταν κυρίως από αλλοδαπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χώρα όπου οι γηγενείς πολίτες έχουν σταματήσει να γεννούν και να κάνουν οικογένειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.