ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Έξι δημοσιογράφοι του Al Jazeera ήταν μέλη της Χαμάς και της Ισλαμικής Αντίστασης – Τι αναφέρουν οι IDF

Οι σχέσεις των δημοσιογράφων με τις ισλαμικές οργανώσεις προκύπτει από έγγραφα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Έξι δημοσιογράφοι του Al Jazeera ήταν μέλη της Χαμάς και της Ισλαμικής Αντίστασης – Τι αναφέρουν οι IDF

Στην αποκάλυψη ότι έξι δημοσιογράφοι του ειδησεογραφικού πρακτορείου Al Jazeera αποτελούσαν τους «δορυφόρους» της Χαμάς αλλά και της Ισλαμικής Αντίστασης προχώρησαν σήμερα (23/10) οι IDF, με βάση σχετικά έγγραφα που έδωσαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Times of Israel, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στοιχεία και πληροφορίες για τη δράση του καθενός.

Ο λόγος γίνεται για τους Ανάς Αλ-Σαρίφ,  Αλάα Σαλαμέχ,  Χοσάμ Σαμπάτ, Ασράφ αλ-Σαράτζ,  Ισμαήλ Αμπού Ομάρ και  Ταλάλ αλ-Αρούκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους IDF, η συνεργασία των δημοσιογράφων με τις οργανώσεις απορρέει από  πίνακες προσωπικού, καταλόγους μαθημάτων, τηλεφωνικούς καταλόγους μέχρι και έγγραφα μισθοδοσίας που ανακαλύφθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη μεριά του πάντως, το Al Jazeera αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες των Ισραηλινών, υποστηρίζοντας πως υπάρχει στοχευμένη και συστηματική προβοκάτσια εναντίον των υπαλλήλων του που καλύπτουν το ρεπορτάζ στην εμπόλεμη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.