ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ρωσία για πρώτη φορά προειδοποίησε το Ισραήλ με «δραματικές συνέπειες» μετά το χτύπημα στη Συρία

Το Ισραήλ πριν λίγες ημέρες είχε προχωρήσει σε βομβαρδισμό συριακής πόλης

Η Ρωσία για πρώτη φορά προειδοποίησε το Ισραήλ με «δραματικές συνέπειες» μετά το χτύπημα στη Συρία

Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής η Ρωσία για πρώτη φορά προειδοποίησε το Ισραήλ με «δραματικές συνέπειες» μετά το χτύπημα της ισραηλινής αεροπορίας στη Συρία.

Η Μαρία Ζαχάροβα δεν καταδίκασε απλώς το ισραηλινό χτύπημα κατά της συριακής παραλιακής πόλης Μπανίγια στη Συρία , η οποία βρίσκεται λίγο βορειότερα της Ταρτούς όπου η Ρωσία διατηρεί στρατιωτική βάση, αλλά μίλησε για «δραματικές συνέπειες» που μπορεί να έχει το Τελ ΑΒίβ καθώς παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.

Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ μίλησε για ισραηλινό χτύπημα σε αποθήκη οπλισμού στην περιοχή και τόνισε ότι τέτοιες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν την Μέση Ανατολή σε κατάσταση συγκρούσεων και επικίνδυνης αβύσσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αεροπορία του Ισραήλ εξαπέλυσε επιδρομή εναντίον εγκατάστασης στα περίχωρα της πόλης Μπανίγιας της Συρίας, προκαλώντας υλικές ζημιές, δήλωσε πηγή προσκείμενη στις ένοπλες δυνάμεις στο επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.