ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνίδα μαθήτρια τέθηκε υπό κράτηση για τρεις ημέρες από τις τουρκικές αρχές!

Το σχολείο της είχε πάει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Ελληνίδα μαθήτρια τέθηκε υπό κράτηση για τρεις ημέρες από τις τουρκικές αρχές!

Σε ένα λύκειο από την Χίο είχαν την φαεινή ιδέα να πάνε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη παρά τα όσα συμβαίνουν τελευταία και το γεγονός ότι το νησί έχει τεθεί υπό το τουρκικό στόχαστρο.

Εκεί, επειδή το διαβατήριο μιας μαθήτριας είχε λήξει, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ!

Και παρά τις προσπάθειες των γονέων μέσω του ελληνικού προξενείου, το παιδί παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την λήξη του προγράμματος του λυκείου τρεις μέρες μετά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι είχαν την ευκαιρία οι Έλληνες μαθητές να δουν από κοντά τι εστί… τουρκική φιλοξενία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.