ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν. Μηταράκης: Δεν αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί Σοϊλού για τους 12 νεκρούς μετανάστες

Ν. Μηταράκης: Δεν αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί Σοϊλού για τους 12 νεκρούς μετανάστες

“Ο θάνατος 12 μεταναστών στα τουρκικά σύνορα κοντά στα Ύψαλα είναι μία τραγωδία. Αλλά η αλήθεια πίσω από αυτό το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την ψευδή προπαγάνδα που δημοσιεύθηκε από τον ομόλογό μου υπουργό, κ. Σοϊλού» δηλώνει, απαντώντας στον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Όπως εξηγεί, «οι συγκεκριμένοι μετανάστες δεν έφτασαν ποτέ στα σύνορα. Όποια υπόνοια υπάρχει ότι όντως έφτασαν ή ότι επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία, είναι εντελώς ανυπόστατη.

Αντί να προωθεί αβάσιμους ισχυρισμούς, η Τουρκία πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της και να εργαστεί για να αποτρέψει αυτά τα επικίνδυνα ταξίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί να κατηγορεί άλλους, η Τουρκία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, εάν θέλουμε να αποτρέψουμε τέτοιες τραγωδίες από το να επαναληφθούν» τονίζει ο κ. Μηταράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.