ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα πρόκληση από Τούρκο πολιτικό για την Αγιά Σοφιά: «Έχουμε πάρει ήδη τον ασβέστη»!

Νέα πρόκληση από Τούρκο πολιτικό για την Αγιά Σοφιά: «Έχουμε πάρει ήδη τον ασβέστη»!

Σε ακραίες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Αμπντουλάχ Σεβίμ, στέλεχος του Κόμματος Ευημερίας (Saadet Partisi), στην Κωνσταντινούπολη. Σε ανάρτηση του στο Twitter, πρότεινε να… πιάσουν οι Τούρκοι τον ασβέστη για να καλύψουν το γρηγορότερο δυνατό το πρόσωπο του άγγελου Σεραφείμ, που κοιτάζει από το θόλο της Αγίας Σοφίας όσους την επισκέπτονται!

«Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Έχουμε πάρει ήδη τον ασβέστη», έγραψε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος, μάλιστα, καλεί την πρώτη προσευχή μέσα στην Αγία Σοφία να την πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.