ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τούρκικα ΜΜΕ: «Η τουρκική ΝΑVTEX έφερε τον ελληνικό στρατό σε ετοιμότητα»

Τούρκικα ΜΜΕ: «Η τουρκική ΝΑVTEX έφερε τον ελληνικό στρατό σε ετοιμότητα»

Τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ σχολίασαν τις αντιδράσεις από την πλευρά της Αθήνας.

Με αναρτήσεις τους τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στις αντιδράσεις που προκαλεί στην Ελλάδα η NAVTEX για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου – Καστελόριζου και νοτιοανατολικά της Κρήτης, που εξέδωσε ο τουρκικός σταθμός της Αττάλειας. Τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν μιλούν για νέα κρίση ανάμεσα στις δύο χώρες, δημοσιοποιώντας πληροφορίες ελληνικών ΜΜΕ.

«Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX» γράφει η Soscu, αναφέροντας πως λόγω της δραστηριότητας στην περιοχή επέστρεψε εσπευσμένα από την Κύπρο στην Ελλάδα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Η τουρκική ΝΑVTEX ανησύχησε τον Ελληνικό Στρατό» γράφει η φιλοκυβερνητική Yeni Safak, υποστηρίζοντας πως το «το εύρος των δραστηριοτήτων που θα κάνει το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, στη Ν και ΝΑ Μεσόγειο με έκδοση NAVTEX ανησυχεί την Ελλάδα».

«Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX. O Έλληνας Αρχηγός του Επιτελείου επέστρεψε στη Ελλάδα και κήρυξε τη χώρα σε ετοιμότητα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Sabah, που παρουσιάζει τις ελληνικές αντιδράσεις για την τουρκική ΝAVTEX, αναφέροντας όσα έχουν δημοσιοποιήσει έως στιγμής ελληνικά ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.