ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αμερικανός οικονομολόγος: «Επικίνδυνες οι κινήσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν» – Το σκίτσο που πατάει σε δύο πισίνες (φώτο)

Αμερικανός οικονομολόγος: «Επικίνδυνες οι κινήσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν» – Το σκίτσο που πατάει σε δύο πισίνες (φώτο)

Ο Αμερικανός οικονομολόγος του Πανεπιστημίου John Hopkins, Στιβ Χάνκε, με αφορμή ένα σκίτσο που δημοσιεύτηκε σε σάιτ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το οποίο μάλιστα απεικονίζει τον Τούρκο Πρόεδρο να πατάει στην πισίνα του, αλλά και στην πισίνα της Ελλάδας, χαρακτηρίζει ως «επικίνδυνες» τις κινήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μάλιστα, στο σκίτσο κρατάει και διαβάζει εφημερίδα, η οποία στο εξώφυλλο γράφει «Εξερεύνηση».

Ο Αμερικανός οικονομολόγος, αναδημοσιεύει το σκίτσο και γράφει στη λεζάντα: «Τα ελληνικά και τα τουρκικά πολεμικά πλοία συγκρούστηκαν στη Μεσόγειο την περασμένη εβδομάδα, ενόσω συνεχίζονται οι προκλήσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή είναι ακόμα μια περίπτωση των επικίνδυνων και τρελών κινήσεων του Ερντογάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/steve_hanke/status/1298311680120807427

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.