ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Γ.Γκιουλέρ: «Η ειρήνη δεν έχει ηττημένους και ο πόλεμος δεν έχει νικητές»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας υπογράμμισε ότι δεν θα συμβιβαστούν ποτέ για τα εθνικά τους συμφέροντα

Γ.Γκιουλέρ: «Η ειρήνη δεν έχει ηττημένους και ο πόλεμος δεν έχει νικητές»

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ μίλησε σε εφημερίδα και δήλωσε πως «ως Τουρκία, ενεργούμε πάντα με την ιδέα ότι η ειρήνη δεν έχει ηττημένους και ο πόλεμος δεν έχει νικητές».

«Φυσικά, θα ήθελα ιδιαίτερα να τονίσω ότι ενώ προσπαθούμε για μια ειρηνική λύση, δεν θα συμβιβαζόμαστε ποτέ για τα εθνικά μας συμφέροντα και ότι είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι σε αυτό το θέμα.

Υπό αυτή την έννοια, παρακολουθούμε στενά κάθε βήμα, μελέτη, προσέγγιση και δήλωση», πρόσθεσε στην εφημερίδα Μιλλιέτ.

Ο Γιασάρ Γκιουλέρ παρευρέθηκε χθες Παρασκευή (31/5), σε τελετή αποφοίτησης της ακαδημίας της πολεμικής αεροπορίας και δήλωση πως «προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στην Γαλάζια και Ουράνια Πατρίδα μας με ασυμβίβαστη αποφασιστικότητα»,

Στην ομιλία του ο Τούρκος Υπουργός είπε: «Ομοίως, παρέχουμε υποστήριξη σε αδελφικές, φιλικές και συμμαχικές χώρες κυρίως στην Κύπρο (εννοεί την κατεχόμενη Κύπρο), το Αζερμπαϊτζάν, τη Λιβύη, το Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κατάρ, τη Σομαλία και πολλές άλλες περιοχές. Συμβάλλουμε στην περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη σε πολλές περιοχές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους της πολεμικής αεροπορίας, ο Γιασάρ Γκιουλέρ είπε: «Είμαι βέβαιος ότι θα είστε περήφανοι που έχετε έναν τόσο τιμητικό τίτλο όπως να είστε πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η Ουράνιας Πατρίδας μας την έχουμε εμπιστευτεί σε σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.