ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις: «Θα υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας στην Γαλάζια Πατρίδα»

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ατέρμονες διακοπές

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις: «Θα υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας στην Γαλάζια Πατρίδα»

Στο πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας εντάχθηκε νέο υποβρύχιο «Τύπου 214», το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία Thyssenkrupp. Με αφορμή αυτό, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία να επανέλθει στην ρητορική περί «Γαλάζιας Πατρίδας» στο Αιγαίο, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει διακοπές.

«Με την υλοποίηση όλων αυτών των έργων, οι ναυτικές μας δυνάμεις θα αποκτήσουν πολύ ανώτερες δυνατότητες και θα υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας στην “Γαλάζια Πατρίδα”» δήλωσε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει το Σάββατο ο ανταποκριτής της ΕΡΤ.

«Γνωρίζουμε ότι για να ζήσουμε ειρηνικά στα εδάφη μας, πρέπει να έχουμε ένα αποτελεσματικό Ναυτικό στην “Γαλάζια Πατρίδα” μας.

Από το 2002, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις σε κάθε τομέα με το σύνθημα “Ισχυρή Τουρκία, Ισχυρός Στρατός”» τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε:

«Είμαστε μια χώρα που περιβάλλεται από τρεις πλευρές από θάλασσες και τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα πάνω μας.

Βρισκόμαστε στο επίκεντρο μιας γεωγραφίας, που υπήρξε επί αιώνες θέατρο παγκόσμιων συγκρούσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.