ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Ο Αττίλας είναι ο λόγος που η Κύπρος σήμερα είναι ειρηνική»

«Δεν θα κάνουμε πίσω στα δικαιώματά μας σε Μεσόγειο και Αιγαίο» αναφέρει το ανακοινωθέν του τουρκικού Συμβουλίου

Τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Ο Αττίλας είναι ο λόγος που η Κύπρος σήμερα είναι ειρηνική»

Στη σημερινή Συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας, όπου τονίστηκε ότι η τουρκική εισβολή στην Κύπρο πριν από πενήντα χρόνια πραγματοποιήθηκε «σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες» και ότι αυτή έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός «κλίματος ειρήνης, ηρεμίας και ασφάλειας» στο νησί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Συμβουλιου «σημειώνεται ότι το περιβάλλον ειρήνης, ηρεμίας και ασφάλειας που επικρατεί σε ολόκληρο το νησί εδώ και μισό αιώνα χάρη στην Ειρηνευτική Επιχείρηση (την εισβολή) που διεξήγαγε η Τουρκία στην Κύπρο στο πλαίσιο των διεθνών συμφωνιών και υπό την ιδιότητά της ως εγγυήτριας χώρας έχει αναμφισβήτητα επιβεβαιώσει τη νομιμότητα και την επιτυχία της επιχείρησης ενώπιον της ιστορίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τονίστηκε, ακόμη, ότι θα διατηρηθεί η αποφασιστική μας στάση για την επίλυση του Κυπριακού, που αποτελεί εθνική μας υπόθεση, σύμφωνα με τη βάση της ισότητας και της ισότιμης διεθνούς θέσης του ‘Τ/Κ’ λαού και για την αναγνώριση της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’ ως ισότιμο μέλος της διεθνούς κοινότητας» προστίθεται στην ανακοίνωση, ενώ σε άλλο σημείο επισημαίνεται – προφανώς και για το θέμα της Κάσου – πως «δηλώθηκε ότι δεν θα δοθεί ευκαιρία προς εκμετάλλευση της εποικοδομητικής μας προσέγγισης, η οποία δίνει προτεραιότητα στο διάλογο για τα θέματα του Αιγαίου και της Μεσογείου, και ότι θα συνεχιστούν οι ανυποχώρητες πρακτικές για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.