ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παρουσιάστηκε Τούρκος «υπάλληλος» σε αυτοψία εταιρείας που θέλει να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην Ρόδο!

12 ημέρες μετά την σύλληψη των Τούρκων «υπαλλήλων» εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που «πείραζαν» κεραία στο νησί

Παρουσιάστηκε Τούρκος «υπάλληλος»  σε αυτοψία εταιρείας που θέλει να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην Ρόδο!

Εξοργιστικά είναι τα όσα συνέβησαν στη Ρόδο καθώς σε αυτοψία για ανεμογεννήτριες που επιχειρήθηκε ήταν παρόντας κι ένας Τούρκος!

Ο συγκεκριμένος Τούρκος εμφανίστηκε ως υπάλληλος της εταιρείας που θέλει να τις τοποθετήσει!

Και ευτυχώς που ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το verena.gr:

«Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι πέριξ του Προφήτη Ηλία και όχι μόνο.

Απέτρεψαν σήμερα το πρωί την αυτοψία από υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους της εταιρείας που σχεδιάζει σε πρώτη φάση να τοποθετήσει δυο ανεμογεννήτριες.

Κάτοικοι με επικεφαλής τον Παναγιώτη Εγγλέζο είχαν αποκλείσει την περιοχή.

Δεν επέτρεψαν στην κουστωδία να περάσει και να κάνει την αυτοψία στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Περιοχή που δεν κάηκε μετά από κινητοποίηση των εθελοντών και των κατοίκων στην περυσινή μεγάλη πυρκαγιά.

Από το πρωί στην συγκεκριμένη περιοχή συγκεντρώθηκαν πάνω απο 100 άτομα.

Και έδειξαν την αποφασιστικότητα τους τα σχέδια κάποιων, λέγε με κυβέρνηση, να μετατρέψουν τον Προφήτη Ηλία σε πάρκο ανεμογεννητριών!

Η Ρόδος έστειλε ένα πρώτο μήνυμα και αν χρειαστεί, που θα χρειαστεί, θα επανέλθει!

Αν τολμάνε οι τοπικοί βαστάζοι της κυβέρνησης ας πάνε να πείσουν τον κόσμο…».

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για την πρώτη περίπτωση Τούρκου υπαλλήλου σε ελληνική εταιρεία ο οποίος εμπλέκεται σε κάποια τοπική υποδομή στο νησί της Ρόδου!

Σημειώνεται ότι «γνωστοί» της ΕΥΠ από το παρελθόν ήταν 3 Τούρκοι κατάσκοποι τους οποίους συνέλαβαν  οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο καθώς έκαναν «εργασίες» σε κεραία τηλεπικοινωνιών προ 12 ημερών.

Οι Τούρκοι, δύο 41χρονοι και ένας 35χρονος, εντοπίστηκαν σε κεραία που βρίσκεται πάνω από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λίνδου.

Υποστήριξαν ότι είχαν προσληφθεί από ελληνική εταιρεία αλλά, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφεραν άδεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (EETT) για τις εργασίες αυτές ούτε και άδεια εργασίας.

Οι συγκεκριμένοι Τούρκοι, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) με την δράση τους, που σημαίνει ότι είναι καταγεγραμμένοι στην «λίστα των κατασκόπων».

Τώρα βλέπουμε ακόμα έναν Τούρκο με υπαλληλική σχέση με ελληνική εταιρεία να εμπλέκεται σε σημαντικό έργο στην Ρόδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπτώσεις είναι όλα αυτά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.