ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ενώπιον του εισαγγελέα Στρατοδικείου η Γ.Κουτούζογλου με την κατηγορία της λιποταξίας

Στην Ελλάδα από χθες το βράδυ

Ενώπιον του εισαγγελέα Στρατοδικείου η Γ.Κουτούζογλου με την κατηγορία της λιποταξίας

Ενώπιον του εισαγγελέα του στρατοδικείου παρουσιάστηκε σήμερα Κυριακή (22.9.24) η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, Γεσθημανή Κουτούζογλου, που συμμετείχε στο Survivor.

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου επέστρεψε χθες Σάββατο (21.9.24) στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς ειδοποιήθηκε από την οικογένειά της να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στο αεροδρόμιο την περίμενε η στρατονομία.

Η 36χρονη υπαξιωματικός κατηγορείται για δύο αδικήματα.

Πρώτον, ότι δεν ενημέρωσε την υπηρεσία για τη συμμετοχή της στο Survivor και δεύτερον, για λιποταξία εκτός Ελλάδας.

Ο εισαγγελέας του στρατοδικείου θα διερευνήσει αν συντρέχουν λόγοι απόταξης της υπαξιωματικού από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος η Γεσθημανή Κουτούζογλου θα επιστρέψει κανονικά στη μονάδα της, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά της έβγαζε ανακοινώσεις ότι δεν συμβαίνει κάτι και ότι υπηρετεί κατά τους κανονισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.