ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λουκασένκο: «Οι ΗΠΑ θέλουν νεκρούς Ουκρανούς και Ρώσους από αυτή τη σύγκρουση»

Ο Λευκορώσος πρόεδρος προέτρεψε για άλλη μια φορά να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη λήξη του πολέμου

Α.Λουκασένκο: «Οι ΗΠΑ θέλουν νεκρούς Ουκρανούς και Ρώσους από αυτή τη σύγκρουση»

Υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της ηγεσίας των ΗΠΑ θέλουν Ρώσοι και Ουκρανοί να συνεχίσουν να σκοτώνονται στην ουκρανική σύγκρουση, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Οι Δυτικοί το λένε ανοιχτά – εννοώ, οι υψηλόβαθμοι. Κυριολεκτικά: Αφήστε τους να χτυπηθούν μέχρι θανάτου – Ουκρανοί, Ρώσοι – όλοι ας πεθάνουν» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων BelTA, επικαλούμενο τον Λευκορώσο ηγέτη σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1.

«Αυτό λένε υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Αμερικάνοι, θα σας ανοιχτώ λίγο. Είναι φυσιολογικό αυτό; Θέλουν να καταστρέψουμε ο ένας τον άλλο» τόνισε.

Παράλληλα, ο Λουκασένκο προέτρεψε για άλλη μια φορά να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης, για τη συνέχιση της οποίας ενδιαφέρεται μόνο η Δύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ας τερματίσουμε αυτό τον πόλεμο. Ούτε ο ουκρανικός λαός, ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Λευκορώσοι το χρειάζονται. Αυτοί, η Δύση, το χρειάζονται» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.