ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Μπλίνκεν: «Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για να προστατευθούν οι άμαχοι στη Γάζα» (βίντεο)

«Να διασφαλιστεί ότι λαμβάνουν ανθρωπιστική βοήθεια»

Α.Μπλίνκεν: «Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για να προστατευθούν οι άμαχοι στη Γάζα» (βίντεο)

Την απόφαση του Ισραήλ να συμφωνήσει στις παύσεις των επιχειρήσεων στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, χαιρέτισε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, εκτιμώντας ότι «μένουν να γίνουν πολλά» αναφορικά με την προστασία των αμάχων.

Ο Α.Μπλίνκεν, στη διάρκεια επίσκεψή του στο Νέο Δελχί της Ινδίας δήλωσε ότι «πιστεύω ότι σημειώθηκαν πρόοδοι».

Παράλληλα «είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι μένουν να γίνουν πολλά ακόμη σε ό,τι αφορά την προστασία των αμάχων και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας», πρόσθεσε. Διευκρίνισε δε ότι οι ΗΠΑ εργάζονται πάνω σε «συγκεκριμένα σχέδια».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, οι τετράωρες καθημερινές «παύσεις» που δέχθηκε το Ισραήλ θα επιτρέψουν «να σωθούν ζωές» αλλά να παρασχεθεί και περισσότερη βοήθεια στη Γάζα, όπου μαίνονται σφοδρές επιθέσεις από το Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

«Παράλληλα πολλά περισσότερα πρέπει να γίνουν για να προστατευθούν οι άμαχοι και να διασφαλιστεί ότι λαμβάνουν ανθρωπιστική βοήθεια», πρόσθεσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

«Πάρα πολλοί Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί», είπε ο Α.Μπλίνκεν στέλνοντας σαφές μήνυμα προς το Ισραήλ, επαναλαμβάνοντας ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τη λύση των δύο κρατών, ενός παλαιστινιακού και ενός ισραηλινού, καθώς θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί «δίκαιη και βιώσιμη ειρήνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.