ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αξιωματούχος της Χαμάς: «Θα επαναλάβουμε την 7η Οκτωβρίου ξανά και ξανά – Το Ισραήλ δεν έχει θέση στη γη μας»

«Η ύπαρξη του Ισραήλ προκαλεί πόνο, αίμα και δάκρυα»

Αξιωματούχος της Χαμάς: «Θα επαναλάβουμε την 7η Οκτωβρίου ξανά και ξανά – Το Ισραήλ δεν έχει θέση στη γη μας»

Ο αξιωματούχος της Χαμάς Γκαζί Χαμάντ παραχώρησε συνέντευξη στο LBCI News και δήλωσε ότι «το Ισραήλ είναι μία χώρα που δεν έχει θέση στη γη μας. Πρέπει να του δώσουμε ένα μάθημα και θα το κάνουμε ξανά και ξανά».

Αναφερόμενος στους νεκρούς αμάχους δήλωσε ότι έχουν πληρώσει με τη ζωή τους άνθρωποι και στις δύο πλευρές. Μάλιστα σχολιάζοντας την σφαγή στο φεστιβάλ μουσικής είπε ότι ήταν αποτέλεσμα «επιπλοκών στο έδαφος».


«Θα πρέπει να πληρώσουμε ένα τίμημα; Ναι, και είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε. Αποκαλούμαστε έθνος μαρτύρων και είμαστε περήφανοι που θυσιάζουμε μάρτυρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ύπαρξη του Ισραήλ είναι αυτό που προκαλεί όλο αυτόν τον πόνο, το αίμα και τα δάκρυα. Το Ισραήλ φταίει, όχι εμείς. Εμείς είμαστε τα θύματα της κατοχής. Τελεία και παύλα», υποστήριξε ακόμη. Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της Χαμάς «κανείς δεν πρέπει να μας κατηγορεί. Στις 7 Οκτωβρίου, στις 10 Οκτωβρίου, στο ένα εκατομμύριο Οκτωβρίου – ό,τι κάνουμε είναι δικαιολογημένο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.