ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«All eyes on Rafah» – Ποιο είναι το μήνυμα που «πλημμύρισε» το Instagram 

To «All Eyes on Rafah» έχει συγκεντρώσει πάνω από 23,5 εκατ. αναδημοσιεύσεις

«All eyes on Rafah» – Ποιο είναι το μήνυμα που «πλημμύρισε» το Instagram 

To «All Eyes on Rafah» είναι ένα ισχυρό μήνυμα το οποίο έχει «πλημμυρίσει» το Instagram και αφορά τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Ράφα. 

«Όλα τα μάτια στραμμένα στη Ράφα» είναι η φράση που αναφέρεται στη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Ράφα, όπου πάνω από 1,4 εκατ. Παλαιστίνιοι αναζητούν καταφύγιο.

Μάλιστα, είναι τεράστια η παγκόσμια επιτυχία του viral εικαστικού με τίτλο «All Eyes on Rafah», που έχει μέχρι σήμερα συγκεντρώσει πάνω από 23,5 εκατ. αναδημοσιεύσεις στο Instagram.

To «All Eyes on Rafah» αν και δεν είναι νέο χάσταγκ, η δημοτικότητά του ανέβηκε μετά το ισραηλινό πλήγμα σε βάρος αμάχων στη Ράφα.

Τροφοδοτώντας έτσι, την παγκόσμια οργή μετά από την ισραηλινή επίθεση σε καταυλισμό στη Ράφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ζωντανοί τουλάχιστον 45 Παλαιστινίων Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά και οι μαρτυρίες είναι ανατριχιαστικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.