ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απάντηση M.Νετανιάχου στον Μ.Γκαντζ: «Επιλέγει να θέσει τελεσίγραφο για τον πρωθυπουργό αντί για τη Χαμάς»

«Οι στρατιώτες μας δεν έπεσαν για το τίποτα»

Απάντηση M.Νετανιάχου στον Μ.Γκαντζ: «Επιλέγει να θέσει τελεσίγραφο για τον πρωθυπουργό αντί για τη Χαμάς»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου το βράδυ του Σαββάτου έδωσε απάντηση στο τελεσίγραφο που απήυθυνε νωρίτερα ο υπουργός Πολέμου, Μπένι Γκαντζ.

Το γραφείο του πρωθυπουργού εξέδωσε απάντηση μία ώρα μετά κάνοντας λόγο για κενές λέξεις που προμηνύουν την ήττα του Ισραήλ.

«Ενώ οι ηρωικοί στρατιώτες μας αγωνίζονται για να καταστρέψουν τα τάγματα της Χαμάς στη Ράφα, ο Γκαντζ επιλέγει να θέσει τελεσίγραφο για τον πρωθυπουργό αντί να θέσει τελεσίγραφο για τη Χαμάς.

Οι όροι που έθεσε ο Benny Gantz είναι κενές λέξεις των οποίων το νόημα είναι σαφές: ένα τέλος στον πόλεμο και ισραηλινή ήττα, εγκατάλειψη των περισσότερων ομήρων, αφήνοντας τη Χαμάς όρθια και σχηματίζοντας ένα παλαιστινιακό κράτος. Οι στρατιώτες μας δεν έπεσαν για το τίποτα», ανέφερε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπένι Γκαντζ είχε ζητήσει να εγκριθεί ένα σχέδιο για την υλοποίηση έξι στρατηγικών στόχων: την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα, την ανατροπή της κυριαρχίας της Χαμάς και την αποστρατιωτικοποίηση στη Γάζα, τη δημιουργία μιας κοινής κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Αραβίας και της Παλαιστίνης που θα διαχειρίζεται τις πολιτικές υποθέσεις της Γάζας και θα αποτελέσει τη βάση για μια μελλοντική εναλλακτική κυβερνητική αρχή, τον επαναπατρισμό των κατοίκων του βόρειου Ισραήλ που εκκενώθηκαν από τα σπίτια τους, καθώς και την αποκατάσταση των παραμεθόριων κοινοτήτων της Γάζας, την προώθηση της εξομάλυνσης με τη Σαουδική Αραβία και την υιοθέτηση ενός περιγράμματος για τη στρατιωτική θητεία για όλους τους ισραηλινούς πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.