ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

«Σε λίγα λεπτά θα εκδώσουμε προειδοποιήσεις εκκένωσης για περιοχές του Λιβάνου» λέει το Ισραήλ

«Θα χτυπήσουμε πολλούς στόχους τις επόμενες ώρες και περισσότερους στόχους μέσα στη νύχτα»

«Σε λίγα λεπτά θα εκδώσουμε προειδοποιήσεις εκκένωσης για περιοχές του Λιβάνου» λέει το Ισραήλ

Ο Ντάνιελ Χαγκάρι, εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού έκανε γνωστό πως ο στρατός θα εκδώσει σύντομα εντολές εκκένωσης σε πολίτες στο Λίβανο και σε άλλες περιοχές, εν όψει της επικείμενης «απάντησης» του Ισραήλ στο Ιράν.

«Σε λίγα λεπτά, θα εκδώσουμε προειδοποιήσεις έγκαιρης εκκένωσης στους κατοίκους του Λιβάνου στη Βηρυτό και σε άλλες περιοχές, για να απομακρυνθούν από τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής δραστηριότητας της Χεζμπολάχ», λέει ο Ν.Χαγκάρι.

«Τονίζω εδώ, ότι όποιος βρίσκεται κοντά στις τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής δραστηριότητας της Χεζμπολάχ πρέπει να αποστασιοποιηθεί αμέσως από αυτές», λέει.

«Θα χτυπήσουμε πολλούς στόχους τις επόμενες ώρες και περισσότερους στόχους μέσα στη νύχτα. Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλύψουμε πώς το Ιράν χρηματοδοτεί την τρομοκρατική δραστηριότητα της Χεζμπολάχ χρησιμοποιώντας ως κάλυμμα πολιτικούς θεσμούς και ενώσεις», συνεχίζει ο Ν.Χαγκάρι.

«Θα τους χτυπήσουμε απόψε και θα ενημερώσουμε με τα αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες», προσθέτει.

Τα χτυπήματα θα στοχεύουν τις τοποθεσίες Al-Qard al-Hasan, μια ένωση που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από τη Χεζμπολάχ ως τράπεζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.