ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Business Insider: «Τα F-16 στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν τις πιο προηγμένες απειλές»

«Οι Ρώσοι διαθέτουν τα καλύτερα α/α συστήματα»

Business Insider: «Τα F-16 στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν τις πιο προηγμένες απειλές»

Ο ουρανός της Ουκρανίας θα είναι το πιο επικίνδυνο πεδίο μάχης που έχουν συναντήσει μέχρι στιγμής τα μαχητικά F-16.

Πρώην στρατιωτικοί πιλότοι των ΗΠΑ είπαν στο Business Insider ότι το αεροσκάφος θα πρέπει να πολεμήσει σε ένα περιβάλλον στο οποίο υπάρχουν τα προηγμένα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 και S-400.

«Το οπλοστάσιο συστημάτων εδάφους-αέρος της Ρωσίας είναι πιο σύγχρονο και πιο εξελιγμένο από αυτά που αντιμετώπισε το F-16 σε προηγούμενες συγκρούσεις», αναφέρει το άρθρο.

Η Ρωσία διαθέτει επίσης έναν πολλά Su-35 και MiG-31 οπλισμένα με R-37 μεγάλης εμβέλειας.

Η Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να εντοπίσει αμερικανικά από μαχητικά εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

«Οι Ρώσοι φέρνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας στον πόλεμο στην Ουκρανία», ενώ οι προηγούμενοι αντίπαλοι των F-16 στη Μέση Ανατολή, όπως το Ιράκ και η Συρία, «χρησιμοποίησαν τυπικά απαρχαιωμένο σοβιετικό εξοπλισμό και πιθανότατα δεν ήταν τόσο καλά εκπαιδευμένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.